Enkä tainnut kertoa, että tämä päivittyy hiljalleen? En tainnut, mutta nyt tiedätte. En ehdi, en jaksa, enkä halua. Tai haluaisin, mutta en vain tahdo. Äh, antaa olla.

 

Lauantaina kävin parhaan ystäväni Nannan kanssa kaupoilla. Kävimme tietenkin sekoilemassa erotiikkaliikkeessa, jossa päädyttiin ostamaan pari vibraa. (Take that my honeys!) Kävimme tietenkin perinteisen dildosodankin, jonka keskeytti kylläkin erittäin pahis myyjä. Terveisiä hänelle. ;DD Nanna kuitenkin ilkeästi varasti ruoskan ja käsiraudat, aika pukki. Kävimme sitten tietenkin vaatekaupoissa ihmettelemässä todella kalliita vaatteita, ja sitten kuitenkin heräteostoksilla olimme myös. Sain itse ihanan takin ja erittäin kalliit kengät. <3 Olimme käyneet kaikissa vaatekaupoissa, joten menimme Rossoon syömään, ja datailemaan Nannan koneella. Sitten kävimme lelukaupassa ostamassa toisillemme pehmolelut. Aivan mahdottoman ihana päivä.

 

Tänään en sitten mitään tehnyt. Olin vain omalla veneellämme jynssäämässä kaikkia maailman virheitä pois. Oikeastaan hiomassa, mutta ketä nyt oikeasti kiinnostaa. Sain myös tänään hyvissä ajoin läksyt tehtyä, joten olen voitolla, wohoo.

Pitkästä aikaa viikonloppu oli jossain määrin kiva. Yleensä angstaan viikonloput läpi. Ei sitä enää, pyritään positiivisuuteen!

 

XXX Dra~